FOK! wat een weer...Eerst regen

Goedemorgen! Het is vandaag wel weer even wennen, want we ontwaken vandaag met veel bewolking en gedurende de ochtend zal het overal enige tijd regenen. Lokaal kan het even flink gieten en mogelijk horen we daar een klap onweer bij. In het begin van de middag gaat het van het westen uit langzaam droog worden. Dit gebeurt als eerste langs de kust en in de loop van de middag ook elders in het land.

In het zuiden en oosten duurt dat wel iets langer, terwijl de eerste opklaringen zich dan zullen melden in het westen van het land. Aan het einde van de middag is het vrijwel overal droog geworden. De verder het land in trekkende opklaringen zullen pas aan het einde van de middag Limburg bereiken. In het westen zou het tegen die tijd zelfs nog even vrij zonnig kunnen worden. De wind draait daarbij naar west en neemt in de loop van de dag af naar windkracht 4. De temperatuur zal vandaag bij 18 graden blijven steken.

De komende dagen is het licht wisselvallig weer en zal de paraplu ons zeker nog van pas komen. De temperatuur is met 16 graden wel vrij fris te noemen. En hierbij zal ook een frisse wind uit het westen staan.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

WildgroeiDoor het natte weer van deze zomer is er veel wildgroei.