FOK! wat een weer...Meer zon

Goedemorgen! Voor een groot deel van het land begint de dag met mist en laaghangende bewolking. In het zuiden van het land start de dag al met zon en aan het eind van de ochtend schijnt deze in een groot deel van het land. In het noorden van het land gaat dat net als gisteren wat moeizamer.

Vanmiddag is het dan vrijwel overal zonnig. Ik denk dat in het noorden de zon later op de dag ook flink zal doorbreken. Vandaag blijft het overal droog, gisteren viel er in het noorden nog wat lichte regen. De wind komt morgen uit het zuidwesten en stelt net als gisteren heel weinig voor. Wél zou er langs de kust een zeewind kunnen gaan opsteken in de loop van de middag. Dit heeft ook invloed op de temperatuur. Langs de kust een graad of 21, dieper landinwaarts loopt dat op richting een zomerse 25 graden.

Zondag is voor iedereen een stralend zonnige dag. Daarbij loopt de temperatuur nog wat op en kan het in Limburg wel eens 26 of 27 graden worden. Ook langs de kust en op de Wadden is het met 23 graden prima uit te houden.

Blikken we iets verder vooruit, dan zien we dat maadag ook nog een redelijk warme dag gaat worden met 22 tot 24 graden en eerst vrij veel zon. Echter in de loop van de dag neemt de kans op een regen of onweersbui toe. Dit lijkt de aanzet te gaan worden voor een duidelijk frisser en wisselvalliger weer.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Mooi wandelweer.Stephan maakte een wandeling in het mooie weer.