Hattricks Messi en Suárez in All Star-duel

Waar de Europese topspelers in Polen en Oekraïne vochten op het EK, speelden vooral Zuid-Amerikaanse sterren een all-starwedstrijd in Miami.

Op een tour door Amerika speelden 'The Stars' en 'The Masters' een demonstratiewedstrijd in Miami. In een doelpuntrijke wedstrijd werd het uiteindelijk 7-7.

Lionel Messi en Luis Suárez scoorden elk een hattrick in de wedstrijd. Voor 50.000 toeschouwers leek de wedstrijd twee minuten voor tijd beslist te worden in het voordeel van de Stars (gecoacht door Fabio Capello) door een goal van Edinson Cavani.

Maar Ariel Ortega scoorde in de laatste minuut voor de Masters, gecoacht door de Braziliaan Dunga. Andere spelers die zich op het scorebord werkten in de wedstrijd waren Radamel Falcao, James Rodriguez, Nene, Didier Drogba en Diego Milito.