Kleinsma en Kooijman maken filmdebuut

Simone Kleinsma en Jan Kooijman hebben rollen bemachtigd in de Nederlandse speelfilm Verliefd op Ibiza. Beiden maken met deze film hun debuut op het witte doek. Dat laat producent A-Film maandag weten.

De 53-jarige Kleinsma is vooral bekend als zangeres en musicalster en was onder meer te zien in de musicals Les Misérables, Mamma Mia! en Sunset Boulevard en de komedieserie Kees & Co. De 31-jarige Kooijman is vooral bekend van zijn rol als Danny de Jong in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en is sinds 2009 vast jurylid in het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance.

De film wordt een ensemblefilm met tien bekende acteurs. Vorig jaar werd al bekend dat dj Armin van Buuren ook in de film gaat spelen en gaat coproduceren. De opnames gaan in mei van start.

In Verliefd op Ibiza jagen verschillende Nederlandse stellen hun geluk na op het bekende Spaanse vakantie-eiland. De film staat onder regie van Johan Nijenhuis, die ook coproduceert. Het scenario is van Annelou Verboon en Maarten Lebens.


Kleinsma en Kooijman maken filmdebuut (Foto: Novum)