[NBA] Miami wint thuis wel van Orlando

Miami Heat heeft zich zondag tegen Orlando Magic gerevancheerd voor de nederlaag van vijf dagen eerder. De nummer twee van de Eastern Conference was met 91-81 te sterk. Dwyane Wade maakte 31 punten, waarvan veertien in het vierde kwart. Ook Chrish Bosh had met 23 punten een belangrijk aandeel in de overwinning.

Orlando, dat derde staat, won het Floridiaans onderonsje dinsdag nog. De formatie kon echter niet voorkomen dat Miami zijn dertiende thuiszege op rij behaalde.

Oklahoma City Thunder heeft met 111-95 van Portland Trail Blazers gewonnen. De koploper in de westelijke afdeling dankte de zege voor een groot deel aan Russell Westbrook en Kevin Durant, die respectievelijk 28 en 26 punten scoorden. Oklahoma herstelde zich van de thuisnederlaag vrijdag tegen San Antonio Spurs.

Los Angeles Lakers ging in eigen huis onderuit tegen Utah Jazz. De bezoekers boekten een 103-99 zege. Paul Millsap leidde Utah naar de zege met 24 punten. De Lakers hadden negentien van de laatste twintig wedstrijden in het Staples Center gewonnen.

Overige uitslagen
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 87-103
Los Angeles Clippers - Detroit Pistons 87-83
Memphis Grizzlies - Washington Wizards 97-92
Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 115-99
Phoenix Suns - Houston Rockets 99-86


Miami wint thuis wel van Orlando (Foto: Novum)