[Serie A] Palermo haalt uit tegen Lazio

Lazio Roma heeft zondag een zware nederlaag geleden bij Palermo. De Romeinen kregen met 5-1 op de broek. Udinese speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Cagliari. Lazio en Udinese hebben nu allebei 42 punten en staan daarmee respectievelijk derde en vierde in de Serie A. Koploper AC Milan heeft acht punten meer. Juventus staat tweede met 49 punten, maar heeft nog een wedstrijd te goed.

Oud-N.E.C.'er Edgar Barreto opende na negen minuten de score voor Palermo en gaf daarmee het startsein voor een stormloop op de Lazio-goal. Massimo Donati, Matias Silvestre en Fabrizio Miccoli deden hem in de volgende 41 minuten na. Zes minuten voor tijd deed Libor Kozak wat terug voor Lazio, maar in blessuretijd zorgde Igor Budan toch nog voor het slotakkoord namens de thuisploeg.

Lazio Roma krijgt pak slaag van Palermo (Foto: Novum)