FC Utrecht staat Demouge niet af aan Westerlo

Frank Demouge moet een transfer naar Westerlo uit zijn hoofd zetten. FC Utrecht heeft de onderhandelingen met de Belgische club stopgezet. Technisch directeur Foeke Booy zei tegen het Algemeen Dagblad dat Westerlo zelfs een probleem had met de salariseisen van Demouge.

"Frank ligt nog vast en we hebben hem niet voor niets gehaald. Wel is het zo dat hij zelf heeft aangegeven dat hij momenteel niet zo lekker in zijn vel zit, om sportieve en privéredenen (Demouge's gezin woont nog in België, red). Daarom staat hij zelf niet onwelwillend tegenover een eventueel vertrek."

Demouge zou samen met Michiel Hemmen in de belangstelling staan van Westerlo, dat naarstig opzoek is naar een scorende spits. De spits kan bij Utrecht niet rekenen op een basisplaats en zou daarom welwillend tegenover een vertrek staan.

De Nijmegenaar moest in het afgelopen seizoen Ricky van Wolfswinkel voor zich dulden. Dit seizoen krijgt diens opvolger Alexander Gerndt de voorkeur van trainer Jan Wouters. Daardoor kwam Demouge dit seizoen pas tot elf opwachtingen in de hoofdmacht van de huidige nummer veertien in de Eredivisie.