Britney Spears verloofd met Jason Trawick

Britney Spears en haar vriend Jason Trawick zijn verloofd. Dat bevestigt de kersverse verloofde van de zangeres aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De 40-jarige Trawick laat weten dat hij en Spears 'dolgelukkig' zijn. De popdiva lichtte eerder al een tipje van de sluier op, ze liet donderdag via Facebook weten dat Trawick haar had verrast met een 'cadeau waar ze lang op had gewacht'.

Het is niet bekend hoe Trawick zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Diverse bronnen beweren dat hij donderdag in Las Vegas op zijn knieën is gegaan, de dag dat hij zijn veertigste verjaardag vierde.

De 30-jarige Britney maakte in mei vorig jaar bekend dat ze een relatie had met haar agent Jason Trawick, de twee kennen elkaar sinds 2006. Toen ze verliefd werden, eindigde het stel de professionele relatie. Britney en Jason zijn samen te zien in haar videoclip Criminal, waarin hij de held speelt.

Britney stapte twee keer eerder in het huwelijksbootje. Ze trouwde in januari 2004 in Las Vegas met jeugdliefde Jason Alexander, binnen 55 uur werd dit huwelijk ontbonden. Britney beloofde in september 2004 eeuwige trouw aan Kevin Federline, met wie ze twee zoons kreeg.