Been: "Kon moeilijk slaap vatten"

Mario Been beleefde gisteravond is Estadio Mestalla een van zijn zwaarste avonden uit zijn trainersloopbaan. Zijn club Racing Genk kreeg in de Champions League met 7-0 klop van Valencia en is kansloos voor een Europees vervolg. Toch kon hij na de wedstrijd alweer wat lachen.

"Thuis zijn we nog ongeslagen," zei Been die er aan toevoegde dat "het wel even moeilijk zal worden om de slaap te vatten. Deze tegenstander, deze poule in de Champions League, was veel te sterk voor ons. We hebben vooral kinderlijk verdedigd tegen Valencia."

De trainer vond zijn ploeg in balbezit niet slecht spelen. "Uitstekend zelfs. De eerste twee kansen in de wedstrijd waren voor ons. Maar bij balverlies stonden we veel te open. We gaven Valencia veel te veel ruimte. Ze kwamen in de eerste helft vier keer voor ons doel en vier keer viel er een goal. Op dit niveau worden fouten cash betaald," zei Been die met één goal uit vijf wedstrijden niet wil weten van een mislukt avontuur. "Maar thuis zijn we nog ongeslagen. Dat willen we tegen Leverkusen in de laatste poulewedstrijd graag zo houden."