[Serie A] Juventus koploper na zege op Palermo

Juventus heeft zondag de koppositie in de Serie A veroverd. De formatie uit Turijn was met 3-0 te sterk voor Palermo. Simone Pepe opende na twintig minuten de score voor Juventus, waar Eljero Elia op de bank bleef. Na rust liep de thuisploeg verder uit via Alessandro Matri en Claudio Marchisio.

Juventus profiteerde bovendien van het puntverlies van Udinese, dat met 2-0 onderuit ging bij Parma. Jonathan Biabiany en Sebastian Giovinco namen daar de doelpunten voor hun rekening. Juventus gaat nu met 22 punten aan de leiding, evenveel als Lazio Roma. AC Milan en Udinese volgen op een punt afstand.

Genoa won door een laat doelpunt van Miguel Veloso met 1-0 van laagvlieger Novara. Luca Antonelli kreeg vlak voor rust rood bij Genoa, maar tien minuten voor tijd kwamen de bezoekers eveneens met tien man te staan. Riccardo Meggiorini werd van het veld gestuurd.

Juventus koploper na zege op Palermo (Foto: Novum)