Kim Kardashian was optimistisch over huwelijk

Kim Kardashian was vlak voor haar scheiding nog vol lof over Kris Humphries. In een interview met de Amerikaanse Marie Claire liet ze weten nooit gelukkiger te zijn geweest. "Dankzij onze relatie beleef ik de beste tijd van mijn leven. "

Nu weet ze beter, maar ten tijde van het interview geloofde de 31-jarige Kardashian nog heilig dat alles goed zat tussen haar en de 26-jarige Humphries. "We hebben veel vertrouwen in elkaar en ik geloof niet dat een van ons dat snel zal breken."

Dat haar huwelijk echt geen mediastunt was, probeert de middelste Kardashian telg sinds de aankondiging van haar scheiding duidelijk te maken. Toch heeft ze er geen seconde over getwijfeld om haar huwelijksfeest te laten filmen. "Ik had het gevoel dat als we de bruiloft niet zouden uitzenden, we veel mensen die met ons hadden meegeleefd zouden teleurstellen."

"We hadden iets van: waarom zouden we wachten," verklaarde Kim. Toen nog niet wetende dat even wachten haar misschien een hoop scheidingsleed had kunnen besparen. Kardashian vroeg eind oktober de scheidingspapieren aan, na een huwelijk van 72 dagen.