Kim Cattrall vindt Sex and The City niet van nu

Geld over de balk smijten is volgens Kim Cattrall niet meer hip. Een derde Sex and the City film zou daarom nu geen optie zijn, volgens de actrice die jarenlang de extravagante Samantha Jones vertolkte.

De 55-jarige actrice is niet op de hoogte van de maak van een eventuele derde SATC-film, laat ze weten in een interview met het Amerikaanse tijdschrift New York Magazine. "Als het gebeurt, gebeurt het. En mocht dat zo zijn, dan is het erg leuk."

Dat de luxueuze levens van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte nu minder tot de verbeelding spreken dan in 1998, toen de serie op tv kwam, snapt Cattrall wel. "Toen kon je het jezelf veroorloven om vierhonderd dollar neer te leggen voor een paar schoenen. Nu is dat niet meer zo hip."

De wereld mag zich dan ik een economische crisis bevinden, volgens Cattrall is leven naar de SATC-maatstaven nog steeds relevant. "Wij vertolken alleen maar fictieve personages. Maar kijk eens naar Kim Kardashian, die is getrouwd en weer gescheiden en verdient daar zeventien miljoen dollar aan. Het bestaat dus echt."

Sarah Jessica Parker er hintte in augustus op dat Sex and the City 3 er komt. Ook de andere SATC-actrices zien wel heil in een opvolger van de in vorig jaar verschenen Sex and the City 2. Dat er daadwerkelijk een derde film gemaakt wordt, is nooit bevestigd.


Kim Cattrall vindt Sex and The City niet van nu (Foto: Novum)