Wilshere wil nooit meer weg bij Arsenal

Jack Wilshere wil zijn hele carrière spelen voor Arsenal. "Of ik kan beloven dat ik voor altijd bij Arsenal blijf? Ja, dat kan ik." De 19-jarige speler, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Londense club, is nu al een van de sleutelspelers binnen de selectie van coach Arsène Wenger. Dit seizoen kwam hij vanwege een enkelblessure nog niet in actie voor de club.

Willshere, die inmiddels vijf interlands heeft gespeeld voor het Engels nationaal elftal, werd gevraagd naar zijn loyaliteit aan de club. Arsenal nam in de zomer afscheid van Cesc Fàbregas en Samir Nasri, die naar respectievelijk FC Barcelona en Manchester City vertrokken.

"Ik speel al sinds mijn negende bij de club en ik ben er van gaan houden. Van Patrick Vieira tot Dennis Bergkamp en Fàbregas. Ik heb ze allemaal zien komen en verder zien gaan." Arsenal kende dit seizoen een slechte seizoensstart in de Premier League, maar lijkt de weg naar boven weer te hebben gevonden. Willshere ziet de toekomst van zijn club positief in.

"Er is nu een nieuwe groep spelers met onder anderen Aaron Ramsey, ikzelf en Kieran Gibbs. Hopelijk kunnen wij samen iets moois hier neerzetten. Ik hou van de club en wil graag deel uitmaken van de toekomst bij deze vereniging", zegt de 19-jarige middenvelder tegen Skysports.