Geklaag over nauwkeurigheid in Uncharted 3

Had je ook al het gevoel dat je kogels niet helemaal aankomen waar jij ze wilt hebben? Dit keer ligt het niet alleen aan jezelf.Veel spelers hebben de afgelopen dagen lopen klagen op de website van Naughty Dog, de makers van Uncharted 3: Drake's Deception. Ze klaagden dat hun gemis dit keer vele malen hoger lag dan voorheen, en of dit gemaakt kon worden.

Community manager Arne Meyer reageerde op het feit: "De wapens spelen anders in Uncharted 3 dan in het vorige deel." Ook legde hij uit wat er dan zo anders aan is; "In deel 2 verlieten de kogels het wapen met een ingestelde afwijking. Hierdoor vlogen de kogels niet in een rechte lijn en hierdoor werd er veel mis geschoten. Dit werd op den duur vervelend omdat je niet precies zag of je nu wel of niet raak schoot.."

"In deel 3 hebben we dit veranderd. De kogels komen in een rechte lijn het wapen uit. Wat dit wel met zich mee brengt is dat de recoil effectiever in je nadeel werkt. "

Verder legde Meyer nog uit dat het mikken in beide games niet is veranderd. Het gaat puur om de precisie van de kogels. Ze hebben wel een beetje de gevoeligheid opgekrikt, maar dit komt voor al omdat de vijanden ook sneller bewegen.

"De grootste verandering zit ook in de AK. " Legt de manager uit. "In Uncharted was dit geweer zo krachtig dat je over de hele map kon schieten met geweldige nauwkeurigheid. De nieuwe AK is wat anders. Hier is het een wapen voor dichtbij, zoals het bedoeld is. De GMAL of de M9 zijn vele malen betere wapens als je nauwkeurig wilt schieten van een afstand."