Jennifer Lopez heeft liefdesles geleerd

Jennifer Lopez denkt eindelijk een belangrijke les te hebben geleerd in de liefde. De 42-jarige zangeres maakte in juli bekend dat ze ging scheiden van Marc Anthony, haar derde man. "Je moet eerst van jezelf houden", realiseert ze zich nu.

"Je moet het in je eentje kunnen redden voor je het met iemand anders gaat proberen", vertelt Lopez aan de Amerikaanse versie van het tijdschrift Glamour. Volgens de zangeres moet je weten dat je 'alles waard bent'. "Tot dat moment kun je geen gezonde relatie hebben."

Hoewel Lopez door de roddelpers al aan verschillende mannen is gelinkt, onder wie acteur Bradley Cooper, wil ze haar liefdesleven zoveel mogelijk geheim houden. "Om iets een kans te geven en iemand echt te leren kennen, moet je het buiten de schijnwerpers houden", is de zangeres van mening. "Je kent de media: ze willen alles overhaasten."

Jennifer Lopez was zeven jaar getrouwd met Marc Anthony en kreeg met hem de tweeling Max en Emme. Eerder liepen huwelijken met Ojani Noa en Chris Judd op de klippen. Ook zag Lopez relaties met P. Diddy en Ben Affleck stranden.