Leiding ADO wil Boussaboun niet contracteren

ADO Den Haag ziet er niets in om Ali Boussaboun vast te leggen. Trainer Maurice Steijn zag in hem een welkome versterking.

De leiding heeft de wens van Steijn om Boussaboun vast te leggen echter naast zich neergelegd. Dat meldt Voetbal International. De spits is transfervrij en traint sinds eind augustus mee bij ADO. Eerder kwam hij al vijf seizoenen uit voor de Hagenaars. Steijn had de spits wel graag willen hebben.

"Ali doet het hartstikke goed op de training", zegt hij over de 32-jarige speler. "Hij wordt steeds fitter en is heel belangrijk in de begeleiding van de jonge jongens. Ik heb hem er graag bij." Het bestuur ziet de komst van Boussaboun niet zitten. "Wij hebben een lijn ingezet om te investeren in jonge jongens die zich nog kunnen ontwikkelen qua waarde", zegt commissaris Paul Beyersbergen.

"Dat is bij Ali niet waarschijnlijk. Als je zijn track record bekijkt, kun je niet verwachten dat hij er bij ons even vijftien tot twintig per seizoen gaat maken. Wij zien er dus geen heil in om in hem te investeren, zeker niet als hij daarna misschien de ontwikkeling van een jonge jongen als Mike van Duinen in de weg staat."