Villas-Boas wil Drogba behouden

Chelsea-trainer Andre Villas-Boas spreekt de geruchten over een vertrek van Didier Drogba tegen. De oefenmeester wil de Ivoriaanse spits graag behouden.

Sinds de komst van Fernando Torres bij Chelsea zit Drogba vaak op de bank bij de Londenaren. Doordat de Ivoriaanse spits weinig aan spelen toekomt wordt er steeds vaker gespeculeerd over een vertrek. Drogba liet zelf onlangs echter weten absoluut niet weg te willen bij Chelsea, en ook Villas-Boas ziet niet in waarom de spits zijn toekomst ergens anders moet vervolgen.

"Het is allemaal niet waar. Drogba en de club zullen een akkoord bereiken. Hij is een van onze belangrijkste spelers en ook nog eens het boegbeeld van deze club", zo spreekt de oefenmeester duidelijke taal.

"Hij wil honderd procent zeker bij ons verder. Door die instelling zullen we zeker een overeenkomst gaan bereiken." Drogba speelde al sinds 2004 bij de Londense club en was vooral in 2009 erg succesvol. In dat seizoen maakte hij maar liefst 29 goals in 32 competitiewedstrijden.