[GC11] inFamous 2 met vampieren

De Sony-persconferentie blijft ons nieuws brengen. Deze keer over een inFamous 2-uitbreiding waarin hoofdpersoon Cole MacGrath het in zijn stad aan de stok krijgt met hordes vampieren. De nieuwe verhaallijn zal "Festival of Blood" heten en in oktober uitkomen op de PS3.

Na het tonen van een korte trailer, werd het avontuur aangekondigd door Michael Denny, senior VP bij Sony Europe. Hij had het over een "new game" voor de PlayStation Store, maar of het dan gaat om DLC of een alleenstaande titel is niet verteld. Wat Denny wel zei is dat de vampieren New Marais zijn binnengevallen en dat Cole een van hun slachtoffers is geworden. Om zichzelf van een vervloekt leven als vampier te verlossen heeft onze held één nacht om de vampierleider te vinden en te doden.

Dat Cole wat nieuwe krachten krijgt, lijkt waarschijnlijk. Er is nog niets bevestigd, maar de trailer toonde ons wel een Cole die zich tegoed doet aan een weerloos slachtoffer. Verwacht dus wat gameplay-elementen die in verband staan met de transformatie van de ex-koerier.

Klik hieronder om de trailer te bekijken.