Lampard maakt zich geen zorgen

Chelsea-middenvelder Frank Lampard is niet ongerust door de versterkingen die de concurrentie in Engeland heeft aangetrokken. "We zijn al sterk genoeg", aldus de international.

Tegenover SkySports laat Lampard weten dat hij niet wakker ligt van de uitgaven die Liverpool, Manchester City en Manchester United tot nu toe deden. "Wij zitten in een andere situatie dan zij", laat Lampard weten. "Wij hebben al een sterk team, ook door de winterse transfers". Hiermee doelt Lampard op het aantrekken van Fernando Torres en David Luiz afgelopen januari.

Toch liet Lampard niet dooschemeren dat Chelsea al klaar is op de transfermarkt. "Het ligt er een beetje aan wat de manager wil", vervolgt de middenvelder met ijzeren longen. "Als de manager denkt dat er nog versterkingen moeten komen, dan zullen die ongetwijfeld komen", aldus Lampard.

Volgens Lampard zelf hoeft er dus niet zo nodig nog een extra speler aan de selectie te worden toegevoegd: "Ik denk dat we al sterk genoeg zijn in de huidige samenstelling", meldt de voormalig speler van West Ham United. "Als de andere ploegen veel geld uit willen geven, moeten ze dat doen. Wij geloven in onszelf", besluit de Engels international.