Transfergeruchten dinsdag

Ze zeggen altijd geen nieuws is goed nieuws, dit gaat echter niet op voor de journalist. Die wordt nooit zo vrolijk van geen nieuws. Daarom is dan ook de transferperiode uitgevonden, zodat elke journalist met een greintje fantasie iets kan schrijven. Het doel van FOK!sport is om hierin het kaf van het koren te scheiden en zodoende een overzicht te kunnen presenteren.

Inter Milan-middenvelder Dejan Stankovic is zo zeker dat Wesley Sneijder blijft dat hij er om durft te wedden. Hij wedt om, hoe kan het ook anders als je in Italië speelt, een pizza en een biertje. Manchester United heeft naar verluidt financiële experts erbij gehaald om een overeenkomst te bereiken die voor iedereen gunstig is. Ondertussen blijft Sir Alex Ferguson zeggen dat Sneijder niet voor United gaat tekenen. Zijn interesse ligt nu bij Ajacied Christian Eriksen of Santos-ster Paulo Henrique Ganso, die de nieuwe Zidane wordt genoemd.

Barcelona is er zeker van dat Cesc Fàbregas deze week terugkeert naar zijn jeugdclub. Barcelona heeft 26 miljoen euro plus elf miljoen euro aan bonussen geboden op Alexis Sánchez, één miljoen onder de vraagprijs.

Ondanks dat gisteren naar buiten kwam dat Carlos Tevéz richting Corinthians zou verhuizen, wordt er op de site van de BBC vermeld dat de Braziliaanse ploeg er nog mee in moet stemmen.

Roberto Mancini verwacht dat Manchester City een dezer dagen een bod gaat doen op Sergio Agüero.

Chelsea zou Didier Drogba kunnen gebruiken in ruil voor Luka Modrić plus tien miljoen euro.

Liverpool wil naar verluidt Lee Cattermole naar Anfield halen. De Sunderland-middenvelder zal rond de twaalf miljoen euro moeten kosten.

Fiorentina verwacht dat Riccardo Montolivo weg wil. De eerste hint voor de Italiaanse club met betrekking tot dit nieuws was toen de international zijn contract niet wilde verlengen. De tweede hint was toen hij gisteren in de pers meldde dat hij weg wilde. AC Milan is geïnteresseerd in de middenvelder.