Transfergeruchten zaterdag

Tijdens de transferperiode komen zoveel geruchten naar buiten dat soms het overzicht zoek is. Vandaar dat FOK!sport vanaf vandaag zoveel mogelijk de belangrijke en soms absurde geruchten verzameld om er met enige regelmaat een overzicht van te plaatsen. 

Chelsea komt met een nieuw bod voor Tottenham-middenvelder Luka Modrić van rond de 34 miljoen euro.

Tottenham Hotspur is in onderhandeling met AS Roma om voor 17 miljoen euro Mirko Vučinić naar Engeland te halen.

Arsenal heeft een bod van 16 miljoen euro op tafel gelegd voor de spits van RSC Anderlecht, Romelu Lukaku. De 18-jarige staat ook in de belangstelling van Chelsea.

Arsenal wil dat David Villa naar Londen komt als Cesc Fàbregas wordt verkocht aan Barcelona.

Braziliaanse club Corinthians hebben een verbeterd bod gemaakt op Carlos Tévez bij Manchester City van 45 miljoen euro. Corinthians is de oudewerkgever van Tévez.

Machester City-manager Roberto Mancini wil graag Samir Nasri en Sergio Agüero naar City halen. Agüero heeft gezegd dat hij graag naar de Premier League wil.

AC Milan wil Kaká terug van Real Madrid. Chelsea heeft naar verluidt ook interesse.

Er wordt verwacht dat Real Madrid een bod gaat uitbrengen op Arsenal-spits Robin van Persie. José Mourinho wil graag zijn aanvallende opties uitbreiden.

Barcelona is er zó zeker van dat ze Cesc Fàbregas aan zich weten te binden dat zijn geliefde nummer vier voor hem apart wordt gehouden.

Sir Alex Ferguson zegt niet geïnteresseerd te zijn in Wesley Sneijder. De Sneijder-saga blijft echter doorgaan met nieuws dat United en Inter tot een overeenkomst van 40 miljoen euro zijn gekomen, en dat Nike gaat helpen met het betalen van het hoge salaris van de Nederlandse middenvelder.

Emmanuel Adebayor wil graag terug naar Real Madrid, en voelt zich onjuist behandeld door Manchester City.

Lazio Roma en Olympique Lyon zitten achter Gabriel Milito aan, wiens contract bij Barcelona volgend jaar afloopt.

Napoli heeft een prijskaartje van 100 miljoen euro gehangen aan middenvelder Marek Hamšík. Manchester United en AC Milan zijn beide geïnteresseerd in de Slowaak.