De credits zijn incompleet bij LA Noire

Naar het schijnt missen er minstens 130 namen op de creditlijst van LA Noire, het succesvolle spel van Take-Two. Dit melden tientallen medewerkers aan het spel, die aan het zeven jaar durende ontwikkelingsproces hebben bijgedragen. Verschillende medewerkers zoeken nu alsnog naar een manier om waardering voor hun werk te krijgen.

Eén van hen claimt dat hij 10 tot 12 uur per dag moest werken, zelfs in het weekend. Daarnaast vermeldt hij ook nog dat het werk bij Team Bondi, dat verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het spel, "onflexibel en vrijwel complimentloos was". Een verklaring voor het ontbreken van de credits zou kunnen zijn dat het werk van de ontwikkelaars die niet genoemd worden niet in het uiteindelijke spel gebruikt zijn.

Als tegenargument wordt genoemd dat de delen die niet te zien zijn wel bijgedragen hebben aan de beelden die erop volgden, of zoals een gedupeerde stelt: "Ons werk zit in het spel. We zien het, we zien onze vingerafdruk in de dingen die we hebben gedaan, die we hebben afgemaakt en die we in het spel hebben gestopt, maar helaas krijgen we er geen credits voor."

Er is een speciale website opgericht waar de volledige credits van LA Noire vermeld staan. Helaas zullen sommige medewerkers nooit de credits krijgen die ze verdienen, aangezien ze verteld is dat ze "alleen credits zouden krijgen wanneer ze bij het bedrijf zouden blijven werken tot het spel verscheept zou worden."