Crouch wil nog altijd voor Engeland spelen

Engeland-aanvaller Peter Crouch ontkent dat hij heeft bedankt voor het nationale elftal van Engeland. De lange spits zat tegen Zwitserland (2-2) op de tribune.

Tegenover The Guardian laat Crouch weten dat hij het nog altijd geweldig vindt om voor Engeland uit te komen: "Ik zal nooit bedanken voor het nationale team", zegt Crouch. "Ik wil heel graag voor mijn land spelen. Ik ziet het als een enorme eer", laat de aanvaller verder weten.

Tijdens de interland tegen Zwitserland afgelopen zaterdag zat Crouch niet bij de selectie. Volgens diverse Britse media was dit tegen het zere been van de spits van Tottenham Hotspur en zou hij nooit meer onder bondscoach Fabio Capello willen spelen. Deze woorden zou Crouch echter nooit hebben gebruikt.

Peter Crouch speelt sinds 2005 voor de Three Lions. Hij nam deel aan de WK's van 2006 en 2010. Sinds het aantreden van bondscoach Fabio Capello zit Crouch echter lang niet altijd bij de selectie. Zelfs afgelopen weekend, toen spitsen Wayne Rooney en Jermaine Defoe ontbraken koos de Italiaan voor andere spelers.