Luhukay voelt wel 'iets' voor VVV-Venlo

Jos Luhukay boekt successen als trainer in Duitsland. Met FC Augsburg wist hij promotie naar de Bundesliga te bewerkstelligen.

Een terugkeer naar Nederland heeft hem tot nog toe niet echt getrokken. Al voelt hij wel iets voor VVV-Venlo, de club waar hij als speler begon. "Ik heb de laatste twee jaar de mogelijkheid gehad in de Eredivisie te werken, maar met de interesse heb ik niets gedaan", zegt Luhukay in Voetbal International.

"Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad in Duitsland, kon overal prettig werken en geniet van de enorme beleving. Die zou ik missen als ik nu naar Nederland terugkeer. Maar er komt een moment waarop het tijd is om af te bouwen, en dan sluit ik die stap niet uit."

VVV behoort dan tot de opties. Luhukay: "Ik heb daar een mooie tijd gehad en voel nog altijd iets voor VVV. Bovendien kom ik uit de regio, heb ik mijn familie daar wonen en kan ik straks te voet naar het nieuwe stadion. Dus ja, dat zie ik wel voor me. Het zou een mooie stap zijn aan het einde van mijn loopbaan. Maar voorlopig wil ik nog niet weg uit Duitsland."