Jurassic Park op de Xbox 360

Uitgever Telltale heeft vandaag aangegeven dat Jurassic Park: The Game voor de Xbox 360 verkocht zal worden als een retailproduct. Jurassic Park: The Game zou eigenlijk in april uitkomen, maar helaas hebben ze deze releasedatum niet gehaald. Het spel zal pas in het najaar van 2011 gereleased worden.

Het is momenteel nog onzeker of Jurassic Park: The Game hetzelfde eruit zal gaan zien wanneer het gereleased wordt op de PS3 en de PC.

De gamedeveloper van Jurassic Park heeft vandaag een overeenkomst met Microsoft over het publiceren van de game op de Xbox 360 gesloten. Het is dus zeker dat het spel op de Xbox 360 zal uitkomen.

Telltale zat wel met een probleempje, de releasedatum voor de game op de PC was niet gehaald en veel mensen hadden het spel al gepre-ordered. Telltale heeft ervoor gekozen het bedrag dat de mensen voor het spel hebben betaald volledig terug te betalen. De mensen konden ook kiezen om een gratis game te ontvangen, uitgegeven door Telltale en wanneer Jurrasic Park: The Game voor de PC uitkwam deze alsnog te ontvangen.

Telltale zit niet stil met het uitgeven van spellen, ze zijn al zeer druk bezig met een reeks nieuwe spellen: The Walking Dead, Puzzle Agent 2, Law & Order: Los Angeles, Fables, Hector: Badge of Carnage en Kings Quest-series. Natuurlijk staat Jurrasic Park: The Game bovenaan het lijstje om afgemaakt te worden.

Jurrasic Park: The Game zal in het najaar op de Xbox 360, PC, PS3 en de Mac gereleased worden.