[Copa Del Rey] Real wint finale van Barça

In een spannende finale, die in de verlenging werd beslist, heeft Real Madrid beslag weten te leggen op de Copa Del Rey. De Portugees Cristiano Ronaldo kopte in de 103de minuut de enige goal van de wedstrijd binnen.

De wedstrijd begon voortvarend. Er waren kansen over en weer en keepers Pinto en Casilias lieten hun kwaliteiten zien door beide het doel schoon te houden. Richting het einde van de eerste helft kopte Pepe tegen de paal van doelman Pinto, maar de bal ging het doel weer uit.

In de tweede helft werd Barça wat sterker, het leek of Real in de eerste helft meer energie had verbruikt dan wat ze aankonden. Barcelona zette dit om in een doelpunt van Pedro. Hij stond echter buitenspel In de reguliere speeltijd bleef hij bij 0-0.

Tijdens de verlenging was dan eindelijk de eerste goal te zien. Aanvaller Ronaldo kopte een voorzet van Angel di Maria feiloos binnen achter keeper Pinto. Dit bleek uiteindelijk genoeg om de Spaanse beker mee naar Madrid te nemen.