Brands acht komst El Hamdaoui onhaalbaar

Marcel Brands is een fan van Mounir El Hamdaoui, maar hij benadrukt dat PSV niet genoeg geld heeft om hem naar Eindhoven te halen.

"Financieel gezien is het voor ons op dit moment onhaalbaar", sprak de technisch directeur van PSV gisteravond in Studio Voetbal. Brands blijft El Hamdaoui echter volgen. "Ik heb hem naar AZ gehaald en daar heeft hij het fantastisch gedaan. Ik zie hem als voetballiefhebber graag spelen."

De Bosschenaar vindt niet dat El Hamdaoui een lastige jongen is. "Ook met Louis van Gaal had hij het in het begin lastig, maar uiteindelijk was Mounir één van de spelers die zich sterk maakte toen Louis dreigde te vertrekken." Brands was van 2005 tot 2010 de td bij AZ.

PSV zou de komst van El Hamdaoui wel toejuichen als dat mogelijk was geweest. De club neemt aan het eind van dit seizoen namelijk afscheid van Marcus Berg, die gehuurd is van Hamburger SV. "We gaan er vanuit dat hij terug naar Duitsland gaat, omdat hij voor veel geld is gekocht. Er is bovendien geen clausule in zijn contract opgenomen."