Boschker: "Geen problemen met Mihaylov"

De onderlinge verstandhouding tussen Nikolay Mihaylov en Sander Boschker is nog altijd prima. Dit liet de tweede doelman van FC Twente in een interview met Voetbal International weten.

"Je worstelt met emoties en vragen. Ik weet dat ik soms vervelend kan zijn en heb ook best wel eens een cynische opmerking geplaatst, maar ik ben nooit over de schreef gegaan," liet Boschker weten, die wel even moest wennen aan zijn nieuwe rol als reserve. "Ik ben prof en zal mezelf nooit boven de groep of boven de club plaatsen. Na die kuitblessure heb ik de rust over me heen gekregen."


In de afgelopen periode gingen geruchten dat beide keepers elkaar niet zouden liggen. Boschker bestempelt dit echter als onzin. "Ik heb alleen één keer op tv gezegd dat zijn manier van trainen niet de mijne is. That's it. Mensen hebben dat echter verkeerd opgevat of niet willen begrijpen, want daar is het issue van gemaakt dat Boschker geen vriend is van Mihaylov. Onzin. Ik kom bij niemand van de spelersgroep over de vloer. Je moet geen dingen zoeken die er niet zijn. We gaan goed met elkaar om."

Boschker komt bij FC Twente weinig aan spelen toe, maar dat is voor hem geen aanleiding om een andere club te zoeken. "Ik kan wel naar de Jupiler League of een club ergens onderin de Eredivisie gaan, maar ik ben bang dat ik me dan behoorlijk veel ga ergeren. Aan dingen in, maar ook buiten het veld. Bij FC Twente is alles natuurlijk vrij goed geregeld. Als je dat op voorhand al weet, dan kun je beter in de top blijven en hopen dat je af en toe een invalbeurt krijgt."