Eindhoven krijgt snel uitsluitsel over contracten

FC Eindhoven krijgt binnen twee weken uitsluitsel van zijn spelers over een eventuele contractverlenging. De club voerde de afgelopen weken gesprekken met Bart van Brakel, Rob van Boekel, Jens van Son, Jelle van Kruijssen en Ruud van der Rijt.

Het eerstgenoemde trio is in het bezit van aflopende contracten. Jelle van Kruijssen speelt op amateurbasis bij de club uit de Jupiler League, terwijl Ruud van der Rijt nog tot 2014 aan Eindhoven gebonden is.

Van Brakel (twee jaar), Van Kruijssen (twee met optie), Van Boekel (drie), Van Son (één) en Van der Rijt (minimaal één) kunnen bijtekenen. Eindhoven hoopt bovendien zo snel mogelijk met Ruud Swinkels om de tafel te gaan om te praten over een nieuwe verbintenis. De doelman ligt nog twee jaar vast.

Met Ivo Rossen kwam FC Eindhoven al tot een principe-akkoord over een nieuw contract voor twee jaar, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren doen het dit seizoen met Ernest Faber aan het roer goed in de Jupiler League en willen op dat succes voortborduren.