Castaignos: "Inter gaat mij niet verhuren"

Inter heeft Feyenoord-speler Luc Castaignos naar eigen zeggen de garantie gegeven dat hij niet zal worden verhuurd aan een andere club. Hoewel de transfer officieel nog niet afgerond is, rekent Castaignos erop dat hij volgend seizoen bij Inter speelt.

Feyenoord heeft al een akkoord met de club, maar de spits moet zelf nog om tafel met de Italianen. "Ik moet persoonlijk nog tot een akkoord komen, maar dat zal geen probleem zijn. Er is ook nog geen gelegenheid geweest om naar Italië te reizen om een contract te tekenen", verklaart hij tegen het AD.

Al wekenlang wordt er gespeculeerd over de toekomst van de speler. Zelf heeft hij er geen last van gehad. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat Internazionale en Feyenoord er wel uit zouden komen. Ze willen mij voor vier jaar vastleggen en ik heb de garantie gekregen dat ik niet zal worden verhuurd aan een andere club. Daar spreekt natuurlijk heel veel vertrouwen uit."

Zijn collega's bij Feyenoord zijn in ieder geval enthousiast. "Ik kreeg twee woordenboeken aangeboden. Nederlands-Italiaans en Italiaans-Nederlands. Daar moest ik wel om lachen. Ze praten nu ook Italiaans tegen mij. Ik ben heel blij dat iedereen het goed opneemt."