PSV twijfelt over nieuw contract Koevermans

PSV weet nog niet wat het aan moet met Danny Koevermans. De spits heeft een aflopend contract in Eindhoven en heeft nog niks van de club gehoord.

Koevermans kan zich niet vinden in zijn rol als reserve. Technisch directeur Marcel Brands zegt tegenover BN De Stem dat de club er nog niet uit is wat men met Koevermans wil. De beslissing is namelijk mede afhankelijk van het herstel van Jonathan Reis. Hij wordt binnenkort geopereerd aan zijn knie.

"De situatie is zo dat we geen zekerheid hebben over onze drie spitsen in het volgend seizoen. Reis is geblesseerd, Marcus Berg hebben we gehuurd van Hamburger SV en keert daar terug en het contract van Koevermans loopt na dit seizoen af. Met Danny hebben we nog geen gesprek gehad en er is ook geen afspraak gepland", aldus Brands.

Koevermans schepte eerder al duidelijkheid voor zichzelf. "Ik heb geen signaal gehad dat PSV me zou willen houden. Maar dat hoeft ook niet, zelf heb ik geen interesse in een nieuw contract. Ik wil nog ergens een paar jaar aan voetballen toekomen."

Koevermans is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen bij PSV. De koploper van de Eredivisie nam hem in 2007 over van AZ voor een bedrag van zes miljoen euro.