'Ook Spurs melden zich voor Suárez'

Het gevecht rondom Ajacied Luis Suárez lijkt nu echt te beginnen. Het AD weet namelijk te melden dat Tottenham Hotspur zich later vandaag in Amsterdam voor de Uruguayaan zal gaan melden. Gisteren maakten we al bekend dat ook Liverpool zich bij de directie van Ajax heeft gemeld.

Suárez zou bij Tottenham Hotspur voor doelpunten moeten gaan zorgen, zodat plaatsing voor de Champions League veilig kan worden gesteld. The Spurs wedden overigens niet op één paard. De formatie uit Londen zou zijn vizier ook op Luis Fabiano. De spits van FC Sevilla wordt echter ook begeerd door Juventus en Internazionale.

Toch heeft Fabiano ook al enige tijd niet zijn normaal vorm bereikt en kampt net als Suárez met een post-WK-depressie. De Uruguayaan is ook al geruime tijd niet in goede doen en slaagt er niet in om doelpunten te maken; tot grote frustratie richting zichzelf.

Tottenham Hotspur wil er in elk geval alles aan doen om die vierde plaats te pakken. Deze positie geeft namelijk recht op deelname aan de Champions League. De interesse van The Spurs was er overigens al, maar het bestuur van de Londenaren heeft nu besloten contact te zoeken met de clubleiding van Ajax.