'Van der Wiel en Suárez mogelijk weg bij Ajax'

Het lijkt erop dat Ajax dit seizoen kan gaan afsluiten met zwarte cijfers. De Amsterdammers lijken zich op te kunnen maken voor een uittocht van enkele spelers. In de Engelse media zijn berichten verschenen dat Gregory van der Wiel en Luis Suárez wel eens kunnen vertrekken.

Van der Wiel staat in de belangstelling van Chelsea. De Londense club lijkt de deal snel rond te willen maken en heeft zo'n 17 miljoen euro over voor de international. Ook Suárez staat in de belangstelling van een Engelse club. Tottenham Hotspur lijkt naar de diensten van de Uruguayaan te hengelen. De eveneens uit Londen afkomstige club is bereid om een bedrag van circa twintig miljoen euro over te maken.

Ook Dario Cvitanich lijkt weg te mogen bij de Amsterdammers. De eerder verhuurde Argentijn zal ongeveer zeven miljoen euro moeten opleveren. Ook gaan er geruchten dat Mounir El Hamdaoui weer mag vertrekken in Amsterdam. De hoofdstedelingen zouden hetzelfde bedrag willen ontvangen wat ze voor hem hebben betaald, vijf miljoen euro.