Buijs baalt van gelijkspel tegen Feyenoord

Jordy Buijs denkt dat er voor De Graafschap meer in had gezeten dan een gelijkspel tegen zijn voormalig werkgever Feyenoord (1-1).

Buijs doorliep bij Feyenoord de jeugopleiding, maar wist nooit door te breken bij de hoofdmacht. De verdediger annex middenvelder trof gistermiddag zijn oude club op De Vijverberg. "We waren aardig op dreef vandaag en hadden grip op het duel. We hebben misschien maar drie grote kansen weggegeven", zegt Buijs op de clubsite van De Graafschap.

"Zelf creëerden we wel erg veel kansen. Vooral uit vrije trappen waren we gevaarlijk. Vooraf zou ik blij zijn geweest met een punt, want Feyenoord is en blijft een grote club. Maar ik moet zeggen dat we drie punten verdienden", vervolgt de oud-Feyenoorder. Hugo Bargas hielp De Graafschap op voorsprong, maar Luigi Bruins bezorgde de Rotterdammers een punt.

"De wedstrijden tussen De Graafschap en Feyenoord zijn altijd speciaal voor mij. Feyenoord wordt onder geen beding een concurrent voor ons dit seizoen, daar ze genoeg kwaliteiten hebben. Als het daar eenmaal gaat draaien, komt het wel goed. toch neem ik genoegen met een punt, want Feyenoord is en blijft gewoon een grote club."