Beenhakker: "Clubs willen voor dubbeltje op eerste rij zitten"

Leo Beenhakker zocht tijdens de afgelopen transferperiode hartstochtelijk naar een nieuwe spits, maar slaagde niet in die missie. De technisch directeur is niet te spreken over het feit dat clubs gebruik maakten van de situatie bij Feyenoord.

"Het is natuurlijk algemeen bekend dat Feyenoord er financieel gezien niet goed voor staat", zegt Beenhakker tegen de NOS. "Dan merk je op een gegeven moment dat er een aantal clubs zijn die daar gebruik van willen maken."

"Wij hebben van begin af aan gezegd dat we in een enorm moeilijke situatie zitten, maar dat betekent niet dat we uitverkoop gaan houden", maakt de td duidelijk. "Er waren nogal wat clubs die voor een dubbeltje op de eerste rij wilden zitten, maar daar heb ik radicaal nee tegen gezegd. Daar beginnen we niet aan."

Leroy Fer werd de afgelopen maanden begeerd door diverse clubs. Beenhakker: "Daar is zeker wat voor geprobeerd, maar het is niet zo dat we zeggen: we laten hem maar gaan, want dan hebben we weer wat geld. We hebben er een transfersom aan gehangen en pas als ze daaraan voldoen, zijn we bereid om te praten."