THQ kondigt twee WWE-games aan

THQ heeft vandaag twee nieuwe WWE-games aangekondigd. Naast het jaarlijkse Smackdown vs Raw 2011 zal er deze keer ook een nieuwe franchise beginnen, namelijk WWE All Stars. Dit zal een arcadeversie zijn van het worstelen, en moet voor een frisse wind in het genre zorgen.

De grootste vernieuwing volgens THQ aan dit deel van Smackdown vs Raw zal de nieuwe hit-detection zijn. Dit zorgt ervoor dat elk wapen in het spel (van tafels tot hamers) realistisch zal reageren op jouw acties. Wanneer jij iemand door een tafel gooit zal deze niet standaard breken, maar breekt deze tafel realistischer af. Hiermee hoopt THQ dit spel het meest realistische worstelspel ooit te maken. Het spel zal 26 oktober uitkomen voor alle consoles en handhelds.

Het andere WWE-spel dat op komst is is WWE All Stars, dat al het realisme de deur uitgooit en geheel over-the-top zal zijn. Zo zal dit spel meer als een vechtspel spelen, maar dan met alle oude toppers zoals The Rock en de huidige zoals John Cena. De worstelaars zien er in WWE All Stars ook erg overdreven uit, zoals ook in de screenshot te zien is. Dit spel zal door een heel ander team worden gemaakt, dit team was ook verantwoordelijk voor TNA iMPACT in 2008. Het spel zal begin 2011 uitkomen.

WWE All Stars

WWE All Stars