De Mos verwacht nieuw avontuur aan te kunnen gaan

Aad de Mos vertrekt na twee maanden alweer bij Sparta Rotterdam. Dat zei hij in De Telegraaf. Ondanks de degradatie met de Kasteelclub verwacht De Mos een nieuwe club te vinden. Het Midden-Oosten, Portugal en Griekenland zouden lonken voor zowel De Mos als diens assistent-trainer Martin Koopman.

Het besluit van De Mos om niet door te gaan bij Sparta lijkt definitief. "Ik zie mezelf niet zo snel in de Jupiler League werken en ik denk ook niet dat Sparta de mogelijkheden heeft om het elftal sterker te maken - integendeel," aldus de markante trainer.

Koopman en De Mos zouden aan de slag kunnen in het Midden-Oosten, Portugal en in Griekenland. In Griekenland kende het duo succes bij Kavala. "Daar kwam ik midden in de film binnen, bij Sparta pas helemaal op het einde," probeerde De Mos zich te verdedigen.

"Desondanks heb ik van de eerste tot de laatste dag met veel plezier bij Sparta gewerkt. Voor de club en de fans vind ik de degradatie verschrikkelijk. En de spelers moeten zichzelf verwijten dat ze in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Excelsior geen over-mijn-lijkmentaliteit vertoonden," besloot de keuzeheer.