Ferdinand enthousiast over ontwikkeling Nani

Volgens Manchester United-verdediger Rio Ferdinand doet Nani, de Portugese vleugelspeler, het uitstekend. De 23-jarige Nani moet zijn landgenoot Cristiano Ronaldo op Old Trafford doen vergeten.

"Nani heeft echt grote stappen voorwaarts gemaakt sinds de kerst. Hij is een jonge speler die het spel door begint te krijgen, hij houdt zijn kop er goed bij en hij heeft keihard gewerkt. Hij heeft weten te profiteren van zijn effectieve bijdrage die hij aan het team heeft geleverd", aldus Ferdinand op de clubsite van Manchester United. "Het belangrijkste is dat hij aan een eindproduct bezig is. Uiteindelijk moet hij alleen maar bezig zijn met doelpunten maken en kansen voorbereiden. Daarom is hij een vaste factor binnen de ploeg en kan elke speler daarvan profiteren."

"Nani heeft de potentie om te kunnen doen wat hij wil. Hij is één van de meeste scherpe spelers, heeft een geweldig schot in beide benen. Hij kan echt een speler van absolute wereldklasse worden. Als hij op deze manier doorgaat, zal hij volgend seizoen een belangrijk wapen voor ons zijn."