PSV en Ceará eindigen met remise

Afgelopen dinsdag vertrok PSV voor een trainingskamp naar Brazilië. De internationals Bakkal, Affelay, Engelaar en Ooijer bleven achter in Eindhoven. Gisteren trad het team van Fred Rutten in een oefenwedstrijd aan tegen Ceará Fortaleza. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 1-1.

Al snel keek PSV tegen een achterstand aan, na zeven minuten was het Pablo die de bal wist binnen te koppen. Het leek er lange tijd op dat de nummer drie van de Eredivisie zijn eerste oefenwedstrijd in Brazilië zou verliezen. Maar Jan Kromkamp zorgde voor de gelijkmaker voor de Eindhovenaren. PSV beëindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Jagos Vukovic.

Andy van der Meyde begon in de basis. Steve Olfers mocht in de tweede helft invallen, en de talenten Youness Mokhtar en Romario Sabajo kwamen ook aan spelen toe. De Eindhovenaren spelen zondag nog een wedstrijd tegen Vitoria.