'Ik Ben Verliefd - Shala Lie' kan ook Geer niet bekoren

Gisteren meldden we al dat Gordon geen vertrouwen heeft in het voor het Eurovisie Songfestival geschreven lied 'Ik Ben Verliefd - Shalalie'. Ook zijn collega-Topper Gerard Joling ziet in dit nummer niet bepaald de langverwachte opvolger van Teach In als de laatste Nederlandse winnaar van het festijn. Dat liet hij gisteren tijdens een optreden op niet mis te verstane wijze blijken.

"Vader Abraham kan er niets aan doen, het is gewoon een kut nummer", zo deelde Joling lachend zijn mening over het nummer met zijn publiek. Het neemt natuurlijk niet weg dat dit nummer hoe dan ook op 25 of 27 mei gezongen zal worden tijdens één van de halve finales van het Songfestival dat dit jaar in het Noorse plaatsje Bærum, even buiten Oslo, wordt gehouden. Wie de zware taak krijgt het nummer naar de eindoverwinning, of überhaupt naar de finale te zingen wordt vanavond duidelijk tijdens de uitzending van het Nationale Songfestival.

Vooruitblikken op het Nationale Songfestival en het Eurovisie Songfestival kan in het speciale Eurovisie Songfestival-forum op het FOK! Forum.