Met Gears of War-karakters Akrids schieten in plaats van Locusts

Xbox 360-eigenaren kunnen een exclusief extraatje verwachten als zij Lost Planet 2 aanschaffen voor hun console. Capcom en Microsoft hebben namelijk recentelijk aangekondigd dat Marcus Fenix en Dom Santiago uit Gears of War 1 en 2 hun opwachting maken in deze versie van het spel. Het is alleen wat jammer dat zij niet hebben uitgelegd in hoeverre zij een rol in het spel spelen en of ze ook speelbare karakters worden in het spel. Hieronder alvast de aankondigingstrailer:

 

Lost Planet 2 zal een hoop verbeteringen hebben ten opzichte van het eerste deel. Zo is het spel een stuk afwisselender. Je zal je dus niet alleen in barre ijslandschappen bevinden, maar ook in andere omgevingen, zoals een woestijn, een stad en een jungle. Het spel is namelijk verdeeld in zes aparte hoofdstukken, die ieder zijn eigen karakters en verhaal hebben. Aan het einde van het spel zal dan uiteindelijk de hele boel bijelkaar komen voor één grote conclusie. Voor de liefhebbers van multiplayer zal het spel ook een online co-op mogelijkheid bieden voor vier spelers en een online versus-stand waar maximaal 16 personen aan mee kunnen doen.

Lost Planet 2 heeft nog geen officiële Europese releasedatum, maar in Amerika zal hij op 18 mei uitkomen en in Japan op 20 mei, zowel voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.