FC Den Bosch haalt Kousemaker

Wilmer Kousemaker (24) komt per direct naar FC Den Bosch. De middenvelder heeft een contract getekend voor anderhalf jaar met een optie aan de zijde van FC Den Bosch voor nog een seizoen.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn en trainer/coach Marc Brys hebben afgelopen zomer al gesprekken gevoerd met Kousemaker. Van der Hoorn: "En nu zijn de mogelijkheden er om hem aan onze ploeg toe te voegen. Met Wilmer halen we een linkspoot met een goede traptechniek in huis. Hij kon kiezen uit meerdere clubs en we zijn blij dat hij naar FC Den Bosch komt."

Kousemaker begon bij de amateurs van Tholense Boys, voordat hij op zijn vijftiende naar de B-jeugd van NAC Breda verkaste. Voor de Bredanaars maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal en speelde hij vier seizoenen in de hoofdmacht. De afgelopen drie jaar kwam de speler uit voor HFC Haarlem.

FC Den Bosch neemt Kousemaker transfervrij over van de Haarlemmers. Hij speelde in zijn profcarrière tot nu toe 96 competitiewedstrijden, waarin hij twaalf goals heeft gemaakt.

Submitter:  Bron: FOK!sport