Win kaarten voor De Hel van '63

Net naast de kaarten gegrepen die we eerder weggaven voor de film De Hel van '63? Dit is je kans om ze nu alsnog binnen te slepen.

Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren bevinden zich soldaat Henk Buma (Cas Jansen), boerenzoon Sjoerd Lelkama (Lourens van den Akker), arbeider Kees Ferwerda (Chris Zegers) en verpleegkundige Annemiek (Chava voor in ’t Holt). Alle vier hebben zo hun reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als een van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.

Een review van deze film kan je op de frontpage lezen.

FOK! mag 5x2 kaarten weggegeven voor De Hel van '63. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Wie is de regisseur van deze film? Stuur je antwoord, met vermelding van je username op FOK! o.v.v. kaarten, voor woensdag 23 december 20:00 uur naar prijsvragensport@fok.nl .

Submitter:  Bron: FOK!sport