Lazovic ook niet tegen Vitesse

Dit weekend speelt PSV op eigen bodem tegen Vitesse. De Eindhovenaren zitten krap in de voorhoede, omdat Danny Koevermans en Danko Lazovic nog niet hersteld zijn van blessures.

"Koevermans zit op 80%, ook voor Lazovic komt het duel nog te vroeg", aldus Rutten op de persconferentie voorafgaand aan het duel met de Arnhemmers. De oefenmeester was optimistisch over het herstel van André Ooijer. "Hij kan alweer lopen op het veld en dat ziet er positief uit."

Voor Jan Kromkamp gaat het herstel minder voorspoedig. "Hij mag de komende drie weken nog niets belasten, dus dat duurt nog vrij lang ben ik bang. Voor de wedstrijd tegen Vitesse ga ik uit van dezelfde selectie als tegen Roda JC", vervolgde Rutten.

Vitesse leed onlangs een fikse nederlaag in bekertoernooi (1-5 tegen FC Groningen) en Rutten vermoedt dat deze oorwassing van de Arnhemmers zijn uitwerking zal hebben in de wedstrijd van komend weekend.

"Er is het één en ander gebeurd daar en ik verwacht wel dat ze daar op gaan reageren tegen ons. Dat zal gepaard gaan met het neerzetten van een goede organisatie en het tonen van spierballen, zeg maar 'het fysiek'. Wij moeten gewoon onze eigen wedstrijd spelen, dat is een gegeven."