[NBA] Uitslagen speeldag 2

Op de tweede speeldag in het NBA seizoen stonden behoorlijk wat prachtige wedstrijden op het programma. Zo ook de wedstrijd tussen de Detroit Pistons en de Memphis Grizzlies. De Pistons willen dit seizoen wat rechtzetten en de Grizzlies willen het vorige dramatische seizoen zo snel mogelijk vergeten.

Allen Iverson speelde vorig seizoen voor de Pistons maar de snelle guard was deze zomer free agent. De kleine rappe speler besloot zijn avontuur voort te zetten bij de Grizzlies. Gisteravond werd hij door de coach op de bank gehouden. De Spaanse international Marc Gasol mocht wel in de basis beginnen. De jongere broertje van Pau Gasol, de center van de Los Angeles Lakers, was goed voor 21 punten en vijftien rebounds. Rudy Gay voegde daar zestien punten aan toe terwijl Zach Randolph er veertien in legde.

De Pistons hebben het afgelopen zomer een aantal nieuwe spelers gehaald. Onder andere kwam Ben Gordon van de Chicago Bulls over terwijl Charlie Villanueva de Milwaukee Bucks verliet voor de Pistons. Gordon liet meteen van zich horen in de wedstrijd als een Piston door 22 punten te scoren. Villanueva had een basisplaats maar scoorde slechts zeven punten. Oudgediende Richard Hamilton was topscorer met 25 punten terwijl Tayshaun Prince veertien scoorde. De eindstand was 96-74 in het voordeel van de Pistons.

Uitslagen in de NBA

ThuisUitUitslag
Memphis GrizzliesDetroit Pistons74-96
Atlanta HawksIndiana Pacers120-109
Orlando MagicPhildelphia Sixers120-106
Toronto RaptorsCleveland Cavaliers101-91
Boston CelticsCharlotte Bobcats92-52
Miami HeatNew York Knicks115-93
Minnesota TimberwolvesNew Jersey Nets95-93
Oklahoma City ThunderSacramento Kings102-89
San Antonio SpursNew Orleans Hornets113-96
Denver NuggetsUtah Jazz114-105
Golden State WarriorsHouston Rockets107-108
Los Angeles ClippersPhoenix Suns107-109