Trials HD BIG PACK! brengt tracks, objecten en achievements

Het was al bekend wanneer de eerste DLC voor Trials HD uit zou komen (23 december), maar de inhoud was nog even onbekend. Die is inmiddels ook onthuld en het ziet eruit alsof we weer flink zullen racen en stunten.

De Trials HD BIG PACK! zal komen met 23 tracks, waarvan er twaalf voor de medium-moeilijkheidsgraad zijn, negen voor hard en twee voor extreme. Al deze levels zijn gemaakt om de 50 nieuwe objecten te laten zien en te gebruiken, al deze nieuwe objecten (waaronder raket turbines, roterende platformen en nieuwe auto's om op te rijden) zijn echter ook zelf te gebruiken bij het maken van een eigen level.

Naast de normale tracks zijn er ook twaalf nieuwe challenges welke vooral variaties zijn op al bekende challenges. Er zijn ook 50 versie gamerpoints te verdienen met de BIG PACK!, zijn er vijf nieuwe toernooien om te winnen en is de opslagruimte voor tracks twee keer zo groot geworden.

De BIG PACK! zal 23 december op Xbox Live Arcade verschijnen voor 400 Microsoft punten (ongeveer 5 euro) samen met een update voor de game die onder andere glitches verwijdert en de leaderboards aanpakt. Lees meer over Trials HD in onze lovende recensie.