Biseswar ruikt kansen

Diego Biseswar lijkt door de komst van Sekou Cissé geen kans op een basisplaats te maken. Mario Been geeft de voorkeur aan de Ivoriaan, maar Biseswar blijft strijdvaardig en wil graag zijn kans pakken.

De speler in kwestie moet zich tijdens invalbeurten zien te manifesteren. "Ik denk dat ik het tijdens mijn invalbeurten redelijk heb gedaan, maar het kan beter," luidde het oordeel van Biseswar op de clubsite.

"Invallen is lastiger dan in de basis spelen. Je moet het kunnen, maar ik denk dat ik het nog niet zo heel goed beheers. De wedstrijd heeft al een bepaald niveau en als invaller moet je meteen op dat niveau acteren. Als je in de basis speelt kan je langzaam aan het niveau wennen, dat is toch anders."

Doordat Cissé nu een schorsing uitzit, acht Biseswar zijn kans rijp. "Natuurlijk is dit een kans voor mij. Sekou en ik zijn aan elkaar gewaagd. Hij heeft de laatste weken de voorkeur boven mij gehad. Dat is jammer, maar het hoort bij voetbal. Ik moet scherp blijven en hard werken om in beeld te blijven."