Sulejmani van grote waarde voor Jong Ajax

Miralem Sulejmani is maandagavond belangrijk geweest voor de beloften van Ajax in het duel tegen Jong Sparta Rotterdam. De aanvaller was voor en na rust van grote waarde voor de Amsterdammers.

In de eerste helft nam Jong Ajax al snel een 2-0 voorsprong. Sulejmani stond aan de basis van beide doelpunten. Ook Jong Sparta scoorde twee keer, waardoor er bij rust een 2-2 stand op het scorebord stond.

Na de thee liet Sulejmani wederom van zich horen. Na vier minuten zorgde hij er persoonlijk voor dat Jong Ajax aan de leiding kwam. Danilo bezorgde de Amsterdammers even later een marge van twee goals.

In de slotfase van het duel wist Jong Sparta nog tegen te scoren, maar uiteindelijk gingen de Rotterdammers met een 3-4 nederlaag van het veld.