Ecclestone haalt uit naar CVC-lid Sorrell

Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft van grootaandeelhouder van Formula One Management CVC te horen gekregen dat hij Flavio Briatore niet mag steunen. De Brit heeft hierop hard uitgehaald naar CVC-bestuurder Sir Martin Sorrell.

Ecclestone zei dat Briatore te hard gestraft was. Sorrel was het er niet mee eens. "Eerst hadden we Hitler die goede dingen deed en nu is valsspelen acceptabel. Waar zal dit eindigen? Zijn laatste commentaar is daar weer een voorbeeld van. Ik ben bang dat Bernie de realiteitszin totaal kwijt is."

De Formule 1-baas liet deze uitspraken niet op zich zitten en gaf Sorrel meteen repliek. "De opmerkingen die ik over Hitler heb gemaakt, waren uit zijn verband getrokken. Ik bied daarvoor mijn excuses aan omdat ze totaal verkeerd geïnterpreteerd werden. Over het valsspelen heb ik geen uitspraken gedaan."

"Iedereen heeft het recht op een eigen mening en waarom zou de zijne belangrijker zijn dan de mijne. Hij is niet bij de sport betrokken. Hij weet er niets vanaf, hij gaat niet naar races en hij kent de mensen die er bij betrokken zijn niet."