Verbeek: "Kargbo goede keeper"

Heracles Almelo boekte een goede zege op bezoek bij Willem II (1-0) en leek door het dolle heen. Gert-Jan Verbeek, trainer van de Heraclieden, was ook content en had nog een leuke quote over.

Verbeek noemde Willem II-speler Ibrahim Kargbo een uitstekende doelman. De trainer vond dat zijn team een strafschop werd onthouden toen Kargbo de bal na een vrije trap heel duidelijk met de hand beroerde.

Scheidsrechter Richard Liesveld gaf Heracles echter geen strafschop. Hij zag de handsbal niet. "Als de scheidsrechter de bal volgt, moet hij het toch gezien hebben", meent Verbeek voor de camera's van NOS.

Euforie overheerste desondanks bij de Almelose formatie, die weer wonnen. "Dat komt door het vertrouwen dat de spelers hebben. Ze zien ook het resultaat van de trainingen. Het gaat erom dat we dat uiteindelijk in punten uitdrukken en dat lukte."

Doelpuntenmaker Bas Dost was ook erg blij. "Het was één groot feest. Iedereen gunt elkaar van alles en dát is nodig om goed te voetballen", jubelde de lange spits.